Кероб
(Ceratonia siliqua)
Кероб - висушені та перемелені плоди рожкового дерева, які при обсмаженні мають яскраво виражений шоколадний присмак.
Кероб вважається чудовим інгредієнтом для тих, хто піклується про власне здоров'я, адже в ньому відсутні жири та кофеїн. Це робить його корисним для тих, хто не може дозволити собі вживати каву або чай через проблеми із серцево-судинною системою.

В свою чергу кероб насичений вітамінами груп А, В, D, а також його склад багатий на залізо, калій, кальцій, магній та фосфор.
Кероб вважається корисним замінником какао, та ми знаємо точно: вони максимально доповнюють один одного! Саме тому в наших бустерах ми використовуємо подібне поєднання.

Цікавий факт: кероб згадується як рожкове дерево у таких давніх писаннях як Біблія та Талмуд, що вказує на його давню історію. Писання стверджує, що Іоанн Хреститель, виконуючи свою міссію в пустелі, харчувався тільки плодами цього дерева та медом диких бджіл. Солодкі плоди цього дерева, тобто сам кероб, так і називався - "хліб Іоанна".
Підходить до дієти майбутнього: