Лисички
(Cantharellus cibarius)
Лисички – це найкращі гриби для зміцнення імунітету. Також вони практично ніколи не пошкоджуються хробаками та комахами, не накопичують у собі радіоактивні речовини, лікують багато хвороб і навіть сприяють схудненню.

Лисички дуже корисні, бо містять у своєму складі багато цінних для здоров'я речовин: вітаміни В1 і В2; вітамін А; аскорбінову кислоту; вітаміни Е та РР; калій, натрій та хлор; омега-6 та ергостерол; магній, фосфор та кальцій; сірку; кобальт, марганець та цинк; залізо та фтор; траметонолінову кислоту.
Цікавий факт: у Каліфорнії існує щорічний фестиваль, присвячений лисичкам. Головна подія цього фестивалю – змагання кулінарів з приготування найоригінальнішої страви із цих грибів. Лисички також цінуються у традиції норманів, які вважають, що при вживанні цих грибів коханий починає ще більше обожнювати наречену. Тому страви з лисичок обов'язково присутні на весіллі в меню нареченого.
Лисички здатні багато на що:

  • зміцнити імунітет та запобігти появі простудних захворювань;
  • покращити роботу серця та судинної системи;
  • прискорити перетравлення їжі та засвоєння лікувальних речовин;
  • запобігти розвитку туберкульозу або сприяти його лікуванню.
Підходить до дієти майбутнього: