Гімалайська сіль рожева
(Halite)

Чому гімалайська сіль вважається кориснішою за звичайну кам’яну?
Річ у тому, що у гімалайській солі вже достатньо йоду, тому не потрібно штучно додавати мікроелемент, важливий для нашого організму. Соляні родовища в Гімалаях утворилося ще в доісторичний юрський період.

Рожеві кристали солі є натуральним, унікальним продуктом, без сторонніх домішок. Саме тому вона добре засвоюється організмом людини, не завдаючи йому шкоди.
Регулярне використання рожевої солі забезпечує організм усіма необхідними мінералами та мікроелементами. Вони засвоюються організмом на 100% на клітинному рівні, не піддаючись перетворенням у процесі обміну речовин.

Як відрізнити гімалайську сіль? Єдиною відмінністю гімалайської солі від інших видів рожевої солі є її смакові якості – вона дійсно має менш виражений солоний смак і має при цьому помітну мінеральну ноту у післясмаку.

Цікавий факт: вік гімалайської солі налічує мільйони років, її поклади утворилися до того, як Індія стала частиною Євразії, тоді на місці Гімалаїв був світовий океан. Саме тому гімалайська сіль вважається чистою, тому що в момент формування цих покладів планета ще не була забруднена.
Підходить до дієти майбутнього: