Грибна вівсянка — не лише сніданок, але й порція життєвих сил і оптимізму.Вівсянка — це класика здорового харчування. Але в цій каші є ще один великий плюс: їжовик гребінчастий — активний гриб, що покращує роботу вашого мозку. Це робить цю вівсянку найкориснішим продуктом в цьому світі. А ще справжні білі гриби! Ідеальний сніданок, за який не соромно перед власним здоров’ям.
Корисні властивості:Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.
Білі гриби покращують роботу серця, зміцнюючи стінки міокарда, вітаміни В2 і В3 у їх складі підвищують рівень енергії в нашому організмі.
Шампіньйони покращують засвоєння білків й зміцнюють м’язи, вітамін А необхідний для синтезу і росту нових клітин.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі:
- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Спосіб приготування:Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хв. Смачного!
Що всередині:Вівсяні пластівці вищого ґатунку 80%, гриби сухі подрібнені (білі гриби, шампіньйони, опеньки, їжовик гребінчастий)
, цибуля суха, сіль гімалайська рожева. Містить глютен.
Харчова цінність на 100 г. продукту: 301 ккал, Білки 3,4 г., Жири 7,2 г., Вуглеводи 55,7 г.
Переваги: Активність мозку, Стимуляція кровотворення, Зміцнення тіла, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям та діабетикам.