Вівсянка «Білі гриби та шампіньйони», 150 г

sf-k-01
235
грн.
грн.
Грибна вівсянка – не лише сніданок, але й порція життєвих сил і оптимізму.
Запарити собі вівсянки і не запарюватись. Але цей продукт не тільки береже час, а ще й прокачує ваш мозок. Це єдина серед усіх вівсянок, де є їжовик гребінчастий – корисний гриб, що поновлює нейронні зв’язки. А ще, ми поклали справжні лисички і зимові опеньки – щоб на сніданок було щось цікавеньке.

Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.

Лисички – природний антибіотик, багатий на вітамін А, В, селен, і цинк. Крім цього, лисички є чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D.

Зимові опеньки містят до 33% білку, що перевершує всі фрукти та овочі. За вмістом цинку, фосфору, калію, йоду, міді і марганцю цих малюків можна порівняти з яловичиною чи молоком.

Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.

Корисні властивості:
  • зміцнює імунітет
  • пришвидшує мозкову діяльність
  • полегшує симптоми депресії
  • підвищує стійкість до стресів

Спосіб приготування:
Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хв. Смачного!

Що всередині: вівсяні пластівці вищого ґатунку 80%, гриби сухі подрібнені (лисички, опеньки зимові, їжовик гребінчастий), цибуля суха, сіль гімалайська рожева. Містить глютен.

Харчова цінність на 100 г продукту: 287 ккал, Білки 2.5 г,
Жири 5.5 г, Вуглеводи 56.8 г.

Переваги: Активність мозку, Поліпшення зору, Протизапальна дія, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям.

Більше активних грибів