Грибна вівсянка – не лише сніданок, але й порція життєвих сил і оптимізму.Запарити собі вівсянки і не запарюватись. Але цей продукт не тільки береже час, а ще й прокачує ваш мозок. Це єдина серед усіх вівсянок, де є їжовик гребінчастий – корисний гриб, що поновлює нейронні зв’язки. А ще, ми поклали справжні лисички і зимові опеньки – щоб на сніданок було щось цікавеньке.
Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.
Лисички – природний антибіотик, багатий на вітамін А, В, селен, і цинк. Крім цього, лисички є чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D.
Зимові опеньки містят до 33% білку, що перевершує всі фрукти та овочі. За вмістом цинку, фосфору, калію, йоду, міді і марганцю цих малюків можна порівняти з яловичиною чи молоком.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.
Корисні властивості:- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Спосіб приготування:Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хв. Смачного!
Що всередині: вівсяні пластівці вищого ґатунку 80%, гриби сухі подрібнені (лисички, опеньки зимові, їжовик гребінчастий), цибуля суха, сіль гімалайська рожева. Містить глютен.
Харчова цінність на 100 г продукту: 287 ккал, Білки 2.5 г,
Жири 5.5 г, Вуглеводи 56.8 г.
Переваги: Активність мозку, Поліпшення зору, Протизапальна дія, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям.