Грибні галети «З куркумою», шиїтаке та шимеджі, 230 г

sf-sn-03
210
грн.
грн.
Запашні хрусткі галети з грибами, на основі натуральної закваски преміум-класу та з гостринкою.

Немає часу навіть перехопити, не кажучи вже про корисну дієту?
Це смачні галети, випечені вручну в домашній печі. Ми поклали делікатесні гриби шиїтаке, шимеджі, а також їжовик гребінчастий, бо вони відновлюють сили та на додачу рятують від голоду. І все це із куркумою та перцем чипотле!
А ще, ці галети гарантовано смачні ідеальний перекус, за який не соромно перед власним здоров’ям.

  • Хрустко і смачно
  • Без цукру та підсилювачів смаку
  • На живій заквасці

Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки тому, що вони містять практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни А, В, PP, Е і D.

Шиїтаке є рекордсменами за вмістом цинку та селену, а також містять жирні кислоти Омега 3 та Омега 6. В свою чергу стеаринова кислота підвищує стійкість організму до зовнішніх факторів, таких як холод і вітер, відновлюючи епідерміс разом із регуляцією водного балансу в клітинах.

Шимеджі можуть похвалитись своїм професійним набором вітамінів та амінокислот, зокрема вітамін А який необхідний для синтезу нових клітин та забезпечує швидку регенерацію. Велика кількість калію діє як імуномодулятор, а мідь – нормалізує роботу ендокринної системи організму.

Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв'язки та покращувати пам'ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.

Корисні властивості:
  • зміцнює імунітет
  • пришвидшує мозкову діяльність
  • полегшує симптоми депресії
  • підвищує стійкість до стресів

Що всередині: борошно пшеничне цільнозернове 86%, натуральна закваска преміум-класу, куркума, гриби сухі подрібнені (шиїтаке, шимеджі, шампіньйони, їжовик гребінчастий), олія авокадо, олія виноградної кісточки, чилі чіпотле (копчений Халапеньйо), гімалайська сіль рожева. Містить глютен.

Харчова цінність на 100 г продукту: 264 ккал, Білки 7.8 г,
Жири 3.5 г, Вуглеводи 39.1 г.

Переваги: Активність мозку, Допомога травленню, Протизапальна дія, Підвищення настрою, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям.

Більше активних грибів