Вчасна порція грибного супу може повернути віру в життя. Це саме такий суп, бо в ньому є ціла команда активних грибів, зокрема
їжовик гребінчастий, який покращує роботу нейронів. А ще, ці супи гарантовано смачні
– ідеальний обід, за який не соромно перед власним здоров’ям.
Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.
Білі гриби покращують роботу серця, зміцнюючи стінки міокарда, вітаміни В2 і В3 у їх складі підвищують рівень енергії в нашому організмі.
Шампіньйони покращують засвоєння білків й зміцнюють м’язи, вітамін А необхідний для синтезу і росту нових клітин.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.
Корисні властивості:- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Спосіб приготування:Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хвилини. Смачного!
Що всередині: горохове пюре сухе 52%, гриби сухі подрібнені (білі гриби, шампіньйони, опеньки, їжовик гребінчастий), цибуля суха, молоко сухе, вершки сухі, неактивні дріжджі сухі, сіль гімалайська рожева.
Харчова цінність на 100 г продукту: 580 ккал, Білки 22.4 г, Жири 6.8 г, Вуглеводи 39 г.
Переваги: Активність мозку, Стимуляція кровотворення, Зміцнення тіла, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям та діабетикам.