Вчасна порція грибного супу може повернути віру в життя.Це саме такий суп, бо в ньому є ціла команда активних грибів, зокрема
їжовик гребінчастий, який покращує роботу нейронів. А ще, ці супи гарантовано смачні
– ідеальний обід, за який не соромно перед власним здоров’ям.
Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.
Лисички
– природний антибіотик, багатий на вітамін А, В, селен, і цинк. Крім цього, лисички є чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D.
Зимові опеньки містять до 33% білку, що перевершує всі фрукти та овочі. За вмістом цинку, фосфору, калію, йоду, міді і марганцю цих малюків можна порівняти з яловичиною чи молоком.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.
Корисні властивості:- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Спосіб приготування:Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хвилини. Смачного!
Що всередині: горохове пюре сухе 64%, гриби сухі подрібнені (лисички, опеньки зимові, їжовик гребінчастий), цибуля суха, молоко сухе, вершки сухі, неактивні дріжджі сухі, сіль гімалайська рожева.
Харчова цінність на 100 г продукту: 578 ккал, Білки 22.4 г, Жири 6.8 г, Вуглеводи 39 г.
Переваги: Активність мозку, Поліпшення зору, Протизапальна дія, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям та діабетикам.