Запашні хрусткі галети з грибами, на основі натуральних заквасок преміум-класу та житнім смакомНемає часу навіть перехопити, не кажучи вже про корисну дієту?
Це вкрай апетитні хлібці із двох видів закваски та чотирьох видів грибів. Окрім
їжовика гребінчастого (найвідоміший нейро-гриб), всередині повно мікроелементів, що живлять тіло та розум. В наші часи таке всім не завадить. А ще, ці галети гарантовано смачні – ідеальний перекус, за який не соромно перед власним здоров’ям.
- Хрустко і смачно
- Без цукру та підсилювачів смаку
- На житній заквасці
Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки тому, що вони містять практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни А, В, PP, Е і D.
Білі гриби покращують роботу серця, зміцнюючи стінки міокарда, а вітаміни В2 і В3 у їх складі підвищують рівень енергії в нашому організмі.
Шампіньйони покращують засвоєння білків й зміцнюють м’язи, вітамін А необхідний для синтезу і росту нових клітин.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв'язки та покращувати пам'ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.
Корисні властивості:- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Що всередині: борошно пшеничне цільнозернове 84%, натуральні закваски преміум-класу, гриби сухі подрібнені (
білі гриби,
шампіньйони,
опеньки,
їжовик гребінчастий), олія авокадо, олія виноградної кісточки, гімалайська сіль рожева. Містить глютен.
Харчова цінність на 100 г продукту: 266 ккал, Білки 8.5 г,
Жири 8.6 г, Вуглеводи 38.5 г.
Переваги: Активність мозку, Стимуляція кровотворення, Зміцнення тіла, Підвищення настрою, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям.